Op naar een jaar van trots en optimisme

De feestdagen zijn voorbij, en terwijl we langzaamaan weer in het dagelijkse ritme komen, neemt Sebastiaan de Ruiter nog heel even een moment om stil te staan. In de waan van de dag is het immers soms lastig om te zien wat je allemaal samen hebt bereikt. In deze blog laat Sebastiaan zijn gedachten gaan over het jaar dat achter ons ligt en spreekt hij zijn wens – en zijn voornemen – voor 2024 uit.

Stilstaan bij je successen

Eind december gingen we met het hele team van Comrads naar Lissabon voor ons jaarlijkse teamuitje. Een mooie gelegenheid om met z’n allen eens te reflecteren op onze successen en uitdagingen van het afgelopen jaar. In de dagelijkse drukte vergeten we vaak om daar even bij stil te staan bij, maar in Lissabon realiseerde ik me weer eens hoe belangrijk het is om onze successen te erkennen en te vieren.

Persoonlijke aandacht: de kern van onze aanpak

Ik heb al veel vaker geschreven dat we ons als Comrads willen onderscheiden met onze persoonlijke aanpak, zowel in de omgang met onze klanten als binnen ons eigen team. We geloven dat echte verandering en succes alleen bereikt kunnen worden door nauwe samenwerking en begrip. Ons doel is dan ook om niet de zoveelste IT-dienstverlener te zijn, maar een échte partner die meedenkt en meegroeit met onze klanten. Mensen zijn nu eenmaal gewoontedieren en voor je het weet, vallen je medewerkers weer terug op hun oude, vertrouwde mappenstructuurtje. Alleen door van je medewerkers ambassadeurs te maken, wordt een technologische oplossing een succes. Ook binnen onze eigen organisatie koesteren we die persoonlijke aandacht. Zo vertelde Romy in haar blog over hoe de speciale teamspirit bij Comrads haar direct opviel.

Een jaar om door een ringetje te halen

Begin 2022 stelde ik als doel om ons klantenbestand te verdubbelen, dat hebben we gerealiseerd, mede dankzij die persoonlijke benadering. In 2023 hebben we die groei voortgezet. We zijn dankbaar voor alle nieuwe en bestaande klanten die ons hun vertrouwen hebben geschonken. Onze klanten komen uit allerlei branches, variërend van Nationale Opera & Ballet tot Lucas Bols en van Zuid-Limburg Bereikbaar tot Nationale Vereniging de Zonnebloem. We mogen oprecht trots zijn op wat we hebben bereikt als de relatief kleine speler die we willen zijn, en willen blijven. Het was een jaar om door een ringetje te halen.

Orde in de chaos

Als je nog twijfelt of je wel of niet met DAM (Digital Asset Management) aan de slag moet, heb ik nieuws. Als je in het afgelopen jaar nog niet aan de slag bent gegaan met het organiseren van je bestanden, is de chaos wederom met minstens twintig procent toegenomen. En dat wordt alleen maar meer. Als je op zoek bent naar een partner die je niet aan je lot overlaat, een leuke Nederlandse no-nonsense club die klaarstaat om te helpen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als je bij onze klantenfamilie hoort, kun je er zeker van zijn dat je alle persoonlijke aandacht krijgt die je nodig hebt.

Trots en optimisme voor de toekomst

Ondanks dat we leven in een uitdagende tijd, met politieke onrust en oorlogen, kies ik ervoor om positief te blijven. Laten we minder zeuren en meer waarderen wat we hebben. Ik ben enorm trots op wat ons team heeft bereikt en ik kijk dan ook reikhalzend uit naar wat dit jaar ons weer zal brengen.

Wij van Comrads wensen iedereen een inspirerend en succesvol nieuw jaar toe!

Geïnspireerd?

Jij bent degene die voor 2024 je contentmarketingstrategie bepaalt, maar Digital Asset Management kan je helpen die strategie makkelijker in te vullen. Nieuwsgierig? Vraag dan een vrijblijvende demo van onze Brand Management-oplossingen aan. Wil je eens verder praten over de voordelen van marketingautomatisering voor jouw organisatie? Ook dat kan natuurlijk altijd! Geef een belletje naar (0)20 820 83 82 of mail naar info@comrads.nl. We leren je graag kennen.