‘Hier kan ik als moeder én als professional mezelf zijn’

Romy Vreugdenburg is sinds oktober van dit jaar New Business Sales Manager bij Comrads. In deze – overigens nieuwe – rol is ze verantwoordelijk voor het genereren van nieuwe business en het begeleiden van nieuwe klanten bij de uitdagingen die ze hebben als het gaat om marketingautomationsoftware. In deze blog vertelt Romy waarom Comrads Solutions voor haar de juiste plek is en wat ze doet als ze niet druk is met haar nieuwe job.

Tijd voor iets nieuws

In het verleden heb ik verschillende rollen gehad in de sales- en in de recruitment- en HR-wereld. Vijf maanden geleden werd ik moeder. Mijn zwangerschapsverlof was voor mij een mooi moment om eens na te denken over mijn carrière. Want het moederschap betekent niet dat de rest van je leven stil moet staan, toch? Veel vrouwen gaan minder werken en zien een baan ineens als iets voor ‘erbij’. Ik zie dat anders en vond het juist een mooi moment om mijn carrière een nieuwe impuls te geven. Toen kwam deze baan als New Business Sales Manager bij Comrads voorbij.

Elke dag nieuwe dingen leren

In deze functie is het mijn taak om organisaties te vinden die uitdagingen hebben met marketingautomation. Ik volg de business die binnenkomt op, begeleid nieuwe klanten en geef demo’s. Daarbij werk ik nauw samen met Sebastiaan de Ruiter. Samen onderzoeken we ook hoe we processen kunnen optimaliseren. Hij heeft het jaren alleen gedaan, en voor hem is het natuurlijk ook wennen dat ik er ineens ben. Maar we klikken supergoed, we kunnen enorm lachen en ik leer elke dag bij. Ik ben echt blij dat ik deze stap heb gezet.

Woensdag kantoordag

Het team bij Comrads bestaat grotendeels uit developers. Het is een leuke, frisse en dynamische omgeving waar je echt jezelf kunt zijn en waar eerlijkheid hoog in het vaandel staat. Bij Comrads kan en mag alles, maar je moet wel overleggen. De meesten van ons werken regelmatig thuis, maar elke woensdag komen we allemaal op kantoor. Dan laten we een lekkere lunch verzorgen en eten we gezellig samen. Dat is goed voor de teamspirit.

Toekomstmuziek

Ik vind het echt geweldig hoeveel Sebastiaan weet over marketingautomation in het algemeen en onze software in het bijzonder. Daar kan ik nog zo veel van leren! Over een jaar of vijf hoop ik dat ik een mooi salesteam onder me heb en dat ik een mooie bijdrage heb geleverd aan de groei van Comrads. Natuurlijk hoop ik tegen die tijd ook een groter gezin te hebben, met een fijn huis en een grote tuin. Maar het een sluit het ander niet uit. Ik heb bij Comrads een plek gevonden waar ik als moeder én als professional mezelf kan zijn.

DAM en PAM - Een nieuwe ontdekking

Ik merk dat veel organisaties helemaal niet bekend zijn met het fenomeen Digital en Product Asset Management. Ja, ze realiseren zich dat ze een enorme berg media en bestanden hebben waar ze niet goed mee omgaan. Maar hoe efficiënt oplossingen als die van ons daarbij kunnen helpen, ze hebben geen flauw idee. Voordat ik bij Comrads kwam, had ik ook nog nooit van DAM en PAM gehoord. Maar als je het dan in simpele bewoordingen uitgelegd krijgt, denk je: waarom heeft niemand dat eerder verzonnen? Nu ik weet wat de software doet en welke uitdagingen het tackelt, geloof ik er heilig in. Dat maakt dat ik er inmiddels met overtuiging over kan vertellen.

Balans tussen werk en privé

Wanneer ik niet aan het werk ben, probeer ik regelmatig naar de sportschool te gaan. Ik zeg niet voor niets probeer: ik vind sporten echt leuk, maar het ook daadwerkelijk doen, daar schort het nogal eens aan. Ik geniet ervan om met mijn vriend lekker op de bank te Netflixen, maar ik vind het ook heerlijk om moeder te zijn. Vrijdag gaan we babyzwemmen, dat is toch zalig? Maar ik ben ook nog steeds de 26-jarige Romy die graag een drankje doet met vriendinnen en even de stad in gaat.

Nieuwsgierig?

Wil jij meer weten over de voordelen van Digital Asset Management? Download dan onze DAM-gids. Direct ontdekken hoe Comrads jouw merk kan helpen? Vraag dan direct een vrijblijvende demo aan. We denken graag met je mee. Nu en in de toekomst.