comrads - toonaangevende marketing software as a service

Comrads Solutions is een toonaangevende speler op het gebied van Digital Asset Management en Marketing Software. Al sinds 2000 zijn wij een gevestigde naam in Nederland en daarbuiten. Met onze slimme en gebruiksvriendelijke oplossingen helpen wij bedrijven om eenvoudig marketingmaterialen te creëren, vinden, gebruiken en te beheren.

Digital Asset Management

Comrads is een ware pionier op het gebied van Digital Asset Management (DAM). Wat in 2000 als een van de eerste beeldbanken begon is vandaag de dag een innovatieve en gebruiksvriendelijke DAM oplossingen voor het opslaan, delen, creëren en beheren van marketingmaterialen vanuit de cloud. Wij vereenvoudigen het branding- en marketingproces van onze opdrachtgevers en stellen hen in staat de time-to-market te verkorten, kosten te reduceren en de volle potentie van hun marketingmaterialen en content te benutten.

Meer informatie >

Keep it simple

Het succes van Comrads is niet alleen te danken aan onze jarenlange ervaring en marketingachtergrond, maar komt vooral voort uit het feit dat wij dicht bij de behoefte en wensen van onze opdrachtgevers blijven. Wij hebben dan ook geen klanten, maar relaties en samen werken wij naar de meest optimale combinatie toe tussen organisatie, mens en technologie. Wij weten namelijk als geen ander dat marketing geen exacte wetenschap is; daarom luisteren wij naar onze relaties, stellen wij ons flexibel op en houden wij het persoonlijk en simpel.

Toonaangevende merken

Meer dan 40 opdrachtgevers met meer dan 100.000 marketeers, brand managers en communicatie professionals werken dagelijks wereldwijd samen middels onze Digital Asset Management en Brand portals. Opdrachtgevers zoals ING, PVH, Atos, Landal GreenParks, Holland Casino, Schiphol, SkyTeam, KWF, Universiteit Leiden en Hoogvliet Supermarkten.

Meer informatie >

Groeien en opschalen

Als single-source-of-truth van je marketing en brand management proces mag je als opdrachtgever uiteraard hoge verwachtingen hebben van onze Digital Asset Management en Marketing Software.

Continue (door)ontwikkeling en verbetering van onze systemen en software vormen dan ook een essentieel onderdeel van onze organisatie. Wij vertalen onze succesvolle implementaties, best practices, marktstandaarden en jarenlange ervaringen dan ook structureel door naar generieke en schaalbare oplossingen. Wij willen Digital Asset Management en Marketing Software niet alleen toegankelijk en beter maken voor iedere marketeer, maar ook betrouwbaar en veilig.

 

Wij komen dan ook al jaren in aanmerking voor de WBSO-subsidie voor onderzoek naar technologische vernieuwingen. Daarnaast zijn wij ISO/IEC 27001 gecertificeerd en voldoen aan alle internationale standaarden en de laatste best-practices op het gebied van informatiebeveiliging.

BSI-Assurance-Mark-ISO-27001-KEYB.png
 

partners

onze betrouwbare technologie en solutions partners