brand management

één centrale Brand Portal voor al je merkbehoeften

Onze Brand Portal is een complete Brand Management oplossing voor het efficiënt beheren, communiceren en delen van al je merkelementen zoals logo’s, lettertypes, kleuren en richtlijnen. Vervang de traditionele huisstijlhandboeken en verouderde intranet-sites en maak van je merkbeheer een interactieve en consistente merkbeleving.

brandportal.png
  • Eén centrale bron voor het efficiënt beheren, communiceren en delen van al je merkelementen en richtlijnen met alle betrokkenen, stakeholders en (externe) partners.

  • Vervang de traditionele huisstijlhandboeken door onze Brand Portal en maak van je merkbeheer een (inter)actieve en consistente merkbeleving.

  • Altijd de laatste informatie en versies beschikbaar voor alle betrokken.

  • Geef toegang tot je merk(bestanden) zoals logo’s, kleuren, fonts, etc. op basis van rechten en autorisaties.

  • Elimineer repetitieve taken en stimuleer hergebruik van succesvolle merkmaterialen en (lokale) initiatieven.

  • Beheer gemakkelijk meerdere merken binnen één portal, maar wel met eigen toegang, styling en rechten.

Brand Portal

Al je merkelementen en huisstijlrichtlijnen efficiënt beheren, communiceren en delen met al je collega's, stakeholders en (externe) partners. Alle huisstijlbestanden zijn gemakkelijk online toegankelijk en direct beschikbaar om te gebruiken; uiteraard binnen de regels van de huisstijl.

INGBrandportal.jpg
 
SchipholBrandportal.jpg

Merkconsistentie

Centraliseer je huisstijlrichtlijnen en breng al je merkinformatie, specificaties en bestanden overzichtelijk bij elkaar. Altijd de laatste informatie en versies beschikbaar voor alle betrokken. Gemakkelijk zoeken en vinden en geef toegang tot je merk(bestanden) op basis van rechten en autorisaties. Zo weet iedereen altijd wat waar en hoe gebruikt mag worden.

 

Besparen en hergebruiken

Voorkom huisstijlversnippering en bespaar veel tijd omdat niet steeds de laatste versie van bijvoorbeeld het logo gemaild hoeft te worden. Elimineer repetitieve taken en stimuleer hergebruik van succesvolle merkmaterialen en (lokale) initiatieven. Zo profiteer je optimaal van je best-practices en campagnes.

RHDHVBrandportal.jpg

Key Features

Dynamische portal styling

Verregaande generieke styling opties om de Brand Portal volledig in eigen merk te stylen. Toch liever een custom styling? Ook dat is mogelijk.

Meerdere merken binnen één portal

Middels multibranding beheer je gemakkelijk meerdere merken binnen één portal, maar wel met een eigen toegang, styling en rechten per merk.

Volledig geïntegreerde Digital Asset Management module

Onze Brand Portal komt standaard met een volledig geïntegreerde DAM module om al je merkbestanden op één centrale locatie te beheren en te ontsluiten.

Eenvoudige content management functies

Bewerk en actualiseer de Brand Portal content volledig in eigen beheer middels het eenvoudige CMS (WYSIWYG).

Uitgebreide gebruikersrechten en autorisaties

Van gastaccount tot super-user; van volledig afgesloten tot (deels) openbaar.

Start vandaag nog

en Vraag je persoonlijke demo op locatie aan.

Wij nemen nog dezelfde werkdag contact met je op.

 
Gebruikersvoorwaarden *
Om door te kunnen gaan, dien je akkoord te gaan met onze Privacyverklaring.