Zo bewaak je ook je merk op afstand

Voor wie dat maar enigszins mogelijk is, is thuiswerken op dit moment het devies. Gelukkig zijn er genoeg tools om met je collega’s en klanten in contact te blijven. Zelfs de vrijdagmiddagborrel is gedigitaliseerd! Maar wat doe je met je merkcontent? Ook daar is een oplossing voor.

Slakkengangetje

Lijkt jouw kantoor de laatste tijd ook zo verdacht veel op je eigen huis? Net als veel andere Nederlanders, werken ook wij deze dagen vanuit huis. Dat vraagt nogal wat flexibiliteit, uithoudingsvermogen en een andere manier van communiceren, merken we. Om contact te houden met collega’s, leveranciers, klanten en partners, zijn er tools zoals Google Meet, Microsoft Teams en Slack. Maar hoe zorg je dat iedereen toegang heeft tot je merkcontent als die nog op je bedrijfsserver staat of – lastiger nog – ergens op een remote laptop? Een VPN-verbinding biedt weliswaar uitkomst, maar vaak is die bij lange na niet zo snel als je gewend bent op kantoor. Frustrerend! De coronacrisis kunnen wij helaas niet bedwingen, maar we kunnen het thuiswerken wel een stukje prettiger en efficiënter maken.

Digitaal vermogensbeheer

Beeldbank, mediatheek, imagebank, digital asset management. Welke naam je het beestje ook geeft, de uitdaging is voor elk merk dezelfde: het effectief opslaan, delen en openen van je merkcontent. Met onze webbased DAM-applicatie reken je af met het gezoek en gedoe. Je hebt nog maar één 'single-source-of-truth' en deelt heel eenvoudig de juiste content, of het nu gaat om afbeeldingen, video’s, documenten, communicatiematerialen of andere merkbestanden. Weg met rommelige mappen, verkeerd gebruikte middelen, ingewikkelde distributie en trage verbindingen.

Start vandaag – op afstand

Door middel van een paar online workshops kunnen wij ook jouw omgeving volledig op afstand inrichten. De komende periode bieden we bovendien 10% korting op al onze eenmalige DAM-set-up-kosten. Start dus vandaag nog door een persoonlijke demo of vrijblijvende offerte aan te vragen.