DIGITAL ASSET MANAGEMENT

'your Single Source of truth'

Comrads Digital Asset Management (DAM) is de media management applicatie voor marketeers en communicatie professionals. Veilig al je digitale bestanden en media opslaan, organiseren en delen in de cloud. Afbeeldingen, video’s, documenten, communicatiematerialen en merkbestanden staan op één centrale locatie (Single Source of Truth). Onze SaaS (Software as a Service) applicatie geeft je altijd en overal toegang tot je bestanden.

Comrads-Digital-Asset-Management.jpg

of lees verder en ontdek wat Comrads DAM voor jou kan betekenen

Want Comrads Digital Asset Management gaat een stap verder door innovatieve functionaliteiten toe te voegen die je veel werk uit handen nemen. Bestanden zijn makkelijk terug te vinden, te delen en te koppelen aan verschillende in- en externe systemen en gebruikers. Automatiseer en organiseer je waardevolle mediabestanden met Comrads DAM en bespaar tijd en geld.

1. Veel tijd gaat verloren aan het zoeken en vinden van bestanden

De ouderwetse mappenstructuur past niet meer bij de behoeften van een moderne marketing- of communicatieafdeling. Daarom introduceert Comrads slimme zoek- en filterfuncties: type ieder willekeurige zoekterm in en het systeem zal automatisch bestandsnamen, metadata, labels en zelfs de inhoud van je (tekst)bestanden scannen. Slimme filtering doet de rest. En, het systeem presenteert een overzichtelijk zoekresultaat met previews en voorbeelden van alle bestandstypen.

ComradsSearchFilter.jpg
 

2. Duplicaten nemen kostbare schijfruimte in beslag

Comrads-DAM-Duplicates.jpg

Wanneer meerdere personen aan hetzelfde project werken, zijn duplicaten moeilijk te vermijden. Maar... dat is alleen als je met een mappenstructuur en verschillende (lokale) opslaglocaties werkt. Onze Digital Asset Management (DAM) applicatie herkent gelijkwaardige afbeeldingen en voorkomt het maken en opslaan van duplicaten. Geen enkele verwarring meer over de nieuwste versie of werken met verschillende varianten!

 

3. Handmatig converteren en bewerken van beelden

"Heb je dit ook in low-res?" Je herkent deze vraag waarschijnlijk wel - of een soortgelijke. Onze Digital Asset Management (DAM) applicatie zal mensen niet stoppen om vragen te stellen, maar het maakt het omzetten en delen van deze beelden veel gemakkelijker. Elke keer dat je een afbeelding uploadt, wordt het automatisch omgezet in verschillende maten en resoluties - zelfs auto-cropping is mogelijk. Kies gewoon het juiste formaat en je werk is gedaan.

Comrads-Details.jpg
 

4. Geen makkelijke of veilige manier om bestanden te delen

DAM-Download.jpg

Digital Asset Management maakt in- en extern samenwerken eenvoudiger dan ooit. Je kunt bestanden rechtstreeks delen en overzetten via veilige downloadkoppelingen of via de geïntegreerde transferfunctie. Het is dus niet meer nodig om bestanden eerst te downloaden en dan als (e-mail)bijlage te verzenden! Het is zelfs mogelijk om bestanden te groeperen en in een keer te delen met je collega's, partners of externe bureaus.

 

5. Te weinig opslagruimte?

Wist je dat de gemiddelde communicatie professional elke dag ongeveer 5 GB aan gegevens, bestanden en data verwerkt? Geen wonder dat bedrijven vaak te kampen hebben met een tekort aan opslagruimte. Gelukkig biedt Comrads Digital Asset Management onbeperkte schaalbaarheid van je opslagruimte in de cloud. Het maakt niet uit of jouw team 500-Gigabyte of 5-Terabyte nodig heeft, laat het ons weten en wij vergroten of verkleinen je opslagruimte in een oogwenk.

Comrads-Cloud-Storage.jpg

EN er is meer!

Volledig webbased, gebruikersvriendelijk en intuïtief

Je bestanden altijd en overal toegankelijk (24/7) via een standaard browser op je computer, laptop of smart device.

Upload ieder bestandstype

Comrads DAM ondersteunt ieder bestandstype:
– Beelden: JPG, TIFF, GIF, EPS, PNG, RAW, etc.
– Artwork: PDF, PSD, AI, INDD, EPS, DWG, etc.
– Video: WMV, MOV, MPG, MP4, FLV, AVI, DIVX, etc.
– Audio: WAV, WMA, MP3, etc.
– Documenten: PDF, DOC(X), XLS(X), PPT(X), TXT, etc.
– Fonts: TT, OT, etc.
– Overige: ZIP, RAR, XML, HTML, SWF, etc.

Online previews, directe playback en bladerfuncties

Onze DAM applicatie genereert automatisch perfecte previews van je bestanden. Speel video's af, zoom-in op je beelden, blader door je documenten, luister naar audio-bestanden of scan de inhoud van je presentaties.

Slimme bestandsrelaties

Of het nu een individueel bestand, een groep bestanden of gerelateerde bestanden betreft, onze DAM applicatie is een meester in het beheren van simpele en complexe bestandsrelaties zoals groepen, collecties en 'parent/child' relaties.

Dynamische metadata, keywords, tags en rechten

Beheer eenvoudig verschillende vormen van (meta)data. Voeg eenvoudig omschrijvingen, keywords en tags toe. Stel start-/einddata, authorisaties en besperkingen in. Of organiseer gemakkelijk meerdere bestanden binnen een categorie of thema.

Batch-edit en update tools

Het bewerken van complete collecties, het taggen van meerdere bestanden tegelijk of het importeren van metadata zijn slechts een paar van de mogelijkheden om gemakkelijk meerdere bestanden tegelijk te beheren en te bewerken.

Private Cloud.png

private cloud hosting

Onze Digital Asset Management applicatie draait op 'private' cloud servers van Amazon Web Services, een vertrouwde partner met een wereldwijd netwerk van high-performance data centra. Deze zijn beschermd met toegangsprotocollen, biometrische scanprofielen en 24/7 surveillance en monitoring.

Security.png

privacy & veiligheid

Onze systemen zijn gebouwd om te voldoen aan de eisen van de meest beveiligingsgevoelige organisaties. Wij zijn dan ook ISO/IEC 27001 gecertificeerd en voldoen aan alle internationale standaarden op het gebied van informatiebeveiliging.

backup.png

back-ups & continuïteit

Mocht je om welke reden dan toch een aantal bestanden kwijtraken of beschadigen, dan is er altijd een back-up beschikbaar. Onze software beschermt de talloze uren en middelen die organisaties hebben geïnvesteerd in het creëren van hun huisstijl, (merk)bestanden en media.

 
BSI-Assurance-Mark-ISO-27001.png
 

Start vandaag nog

en Vraag je persoonlijke demo op locatie aan.

Wij nemen nog dezelfde werkdag contact met je op.

 
Gebruikersvoorwaarden *
Om door te kunnen gaan, dien je akkoord te gaan met onze Privacyverklaring.