Sarah: ‘Het DAM-systeem van Comrads werkt heel intuïtief’

Het juwelenmerk Bron Jewelry staat bekend om de bijzondere ontwerpen: klassiek, maar toch eigentijds en heerlijk kleurrijk. Met veel nationale en internationale verkooppunten is het belangrijk om altijd de juiste visuele content beschikbaar te kunnen stellen. In deze blog deelt Sarah Bons, Digital Marketing Assistant bij Bron Jewelry, waarom Bron koos voor het DAM-systeem van Comrads en hoe de samenwerking bevalt.

Over Bron Jewelry

Bron Jewelry is een juwelenmerk dat in 2001 is opgericht. Onze juwelen worden met liefde gemaakt in ons ambachtelijke atelier in Schoonhoven en elke Bron-edelsteen wordt met de hand geselecteerd. Ook ons hoofdkantoor is gevestigd in Schoonhoven in Naarden Vesting zit onze Bron Boutique. Daarnaast zijn onze juwelen te vinden bij meer dan 75 fantastische juweliers in Nederland, België, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Als Digital Content Manager bij Bron Jewelry, hou ik me voornamelijk bezig met onze visuele content. Ik beheer ons Instagram- en Facebook-account, verzorg de Bron-nieuwsbrief en ben verantwoordelijk voor de mediaportal.

De uitdaging

Een van onze grootste uitdagingen was het beheren van die content. We werkten al jaren met een beeldbank, maar deze was speciaal voor ons op maat gemaakt, en was lastig up-to-date te houden. Met alle snelle ontwikkelingen in de online wereld groeide de behoefte aan een platform dat wél met ons kon meegroeien. Het is essentieel dat we onze dealers en juweliers op een slimme manier kunnen voorzien van de juiste visuele content in de juiste kwaliteit. Daarom zijn we vorig jaar actief op zoek gegaan naar een meer toekomstbestendige oplossing die beter bij onze behoeften past.

Ervaren partner en een systeem dat met de tijd meegaat

We zochten een ervaren partner met een eenvoudig te updaten systeem om onze groeiende hoeveelheid aan visuele content te beheren. Tijdens grondig online onderzoek kwam een collega op de website van Comrads terecht. Al na het eerste oriënterende gesprek waren we enthousiast. Een tweede, verdiepend gesprek bevestigde dat gevoel. Tijdens een demo op maat konden we de mogelijkheden van het DAM-systeem van Comrads ervaren, en dat bleek precies wat we zochten. Wat ons echt overtuigde, was het feit dat het platform van Comrads niet speciaal voor ons is gemaakt, maar door veel andere partijen wordt gebruikt. Voor ons een bevestiging dat het systeem goed up-to-date gehouden wordt en met de tijd meegaat.

Intuïtief en vanzelfsprekend

Aan het begin van dit jaar zijn we begonnen met het opbouwen van het DAM-systeem, en sinds april gebruiken we het volop. Tot nu toe zijn we er dik tevreden over. We zochten een gebruiksvriendelijke oplossing, niet alleen voor ons eigen marketingteam, maar vooral ook voor onze dealers, mensen die niet de hele dag achter een computer zitten. Het DAM-systeem van Comrads werkt heel intuïtief en is vanzelfsprekend in het gebruik. We hebben al veel positieve feedback ontvangen van de mensen die het gebruiken.

Oplossingsgericht, snel en gemoedelijk

De samenwerking met Comrads bevalt uitstekend. Als hoofdverantwoordelijke vanuit Bron, vond ik het heel fijn dat Comrads ons al vroeg in het implementatieproces een duidelijk tijdsschema gaf, zodat we vanaf het begin wisten hoe het proces zou verlopen en wat we konden verwachten. Ook nu we het platform echt gebruiken, kan ik heel eenvoudig contact opnemen als ik ergens niet uitkom. Ik heb een speciaal e-mailadres voor Bron gekregen, waar ik al mijn vragen kan droppen, en ik krijg vrijwel direct een reactie. Als het om complexere vragen gaat, plannen we gewoon een call in. Wat ik vooral waardeer aan Comrads is hun oplossingsgerichtheid. Ze denken actief mee, reageren heel snel en zijn gemoedelijk in de omgang.

Benieuwd?

Benieuwd wat de slimme en intuïtieve oplossingen van Comrads voor jouw organisatie kunnen betekenen? Laten we eens verder praten over hoe we jouw visuele contentbeheer naar een hoger niveau kunnen tillen en tot een groot succes kunnen maken. Bij Comrads geloven we sterk in persoonlijke aandacht en snelle communicatie. Daarom nodigen we je uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende demo online of op locatie, waarin we onze flexibele systemen en oplossingen kunnen laten zien. Door onze persoonlijke aanpak te combineren met jouw unieke behoeften, komen we altijd tot een perfect passende oplossing. We staan klaar om je te helpen jouw visuele content te laten stralen en jouw merk naar nieuwe hoogten te brengen. We spreken je snel!