Lichtpuntjes in een bewogen jaar

Als ik terugkijk op het eerste half jaar van 2021, kan ik niet anders dan supertrots zijn. Ondanks het feit dat de markt afwachtend is, zien toch een flink aantal bedrijven de meerwaarde van digital asset management. Juist in deze tijd. Alsof dat al niet genoeg is om trots op te zijn, staan we ook nog eens in de top 5 van Emerce100 als het gaat om DAM-softwarebedrijven.

Bang voor gewaagde stappen

Ik ben echt trots als ik zie hoe we ons staande hebben weten te houden in het afgelopen jaar, ondanks dat veel bedrijven een pas op de plaats maakten en even geen gewaagde stappen wilden ondernemen. Inmiddels zien we die terughoudendheid een beetje wegebben, en hebben een aantal bedrijven begin 2021 toch de stap durven zetten om met hun marketingautomation aan de slag te gaan.

Het verhaal van je merk

Er is namelijk veel behoefte om het marketingproces verder te automatiseren en vooral op het gebied van digital asset management zien wij een toenemende vraag. Niet alleen het centraliseren van je bestanden, maar ook het werken met een brandportal wordt omarmd. Iedereen ziet in een brandportal wat de do’s en don’ts rondom je merk zijn, en zo helpt een brandportal je het verhaal van je merk nog beter uit te dragen.

Behoefte aan DAM in alle branches

Dat alles heeft ertoe bijgedragen dat we begin 2021 alweer een aantal mooie klanten hebben mogen verwelkomen. Het feit dat een brede range aan bedrijven, van NRG tot Staedion en van de Dekker GroepARAG tot de Donselaar Groep voor ons hebben gekozen, laat zien dat de behoefte aan digital asset management in alle branches aanwezig is. Zo speelt NRG een belangrijke rol bij het onderzoeken, ontwikkelen en maken van nucleaire medicijnen. Staedion is een woningcorporatie in Den Haag. Dekker is actief in het winnen van zand, grind en klei voor de bouw, landschapsontwikkeling, logistiek, grond voor herinrichting en beton. ARAG is juridisch probleemoplosser en Donselaar is specialist in verhuur van tijdelijke accommodaties. Prachtig om zo veel diversiteit te zien in ons klantenbestand en fijn dat wij ze kunnen helpen bij het centraliseren en automatiseren van hun marketingprocessen.

Top 5 DAM-softwarebedrijven

Alsof dit allemaal nog niet genoeg reden was om trots te zijn, staat Comrads Solutions ook nog eens stevig in de top 5 van de Emerce100 van DAM-softwarebedrijven. Met een score van 5 uit 7 sterren zijn we gekwalificeerd als een van de beste DAM-bedrijven in 2021. Na een jaar dat voor veel organisaties een zware dobber was, ben ik blij om ook onze successen te kunnen delen.

Nieuwsgierig?

Ook zin om een positieve boost te geven aan je merk? We vertellen je graag meer over wat een Digital Asset Managementsysteem voor jouw organisatie kan betekenen en hoe je het gebruik tot een succes maakt? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis demo, online of op locatie. We denken graag met je mee.