Hé marketing manager, hoe goed manage jij je digital assets eigenlijk?

'We hebben de afgelopen jaren áchter de schermen ontzettend hard gewerkt om te staan waar we nu staan. We zijn gepast trots op het resultaat, onder meer omdat we Schiphol, Holland Casino, Landal GreenParks, SkyTeam en Universiteit Leiden tot onze opdrachtgevers mogen rekenen. En nu? Nu is het tijd om ook aan de zogenaamde voorkant te gaan werken en meer zichtbaarheid te creëren.' Aan het woord is Sebastiaan de Ruiter, co-owner en managing director bij Comrads Solutions, een gerenommeerde speler die zich al bijna 20 jaar op hoog niveau richt op Digital Asset Management en Online marketing software. Ze helpen bedrijven om grip en controle over hun merk, bestanden en media te krijgen én te houden.

Orde in de chaos

'Digital Asset Management, Brand Portals, Webtop-publishing en Workflow Management: dat zijn de marketingoplossingen die we bieden aan alle marketinggedreven organisaties die zich bezighouden met content en media. Je zou kunnen zeggen dat we in veel gevallen orde in de chaos brengen. Binnen nogal wat bedrijven maakt men immers gebruik van verschillende beeldbanken en opslaglocaties. Vaak is er een onoverzichtelijke structuur van opgeslagen bestanden ontstaan. Er is gedoe over (auteurs)rechten en autorisaties, over de manieren waarop de huisstijl wel of niet consistent wordt ingezet en over het ontsluiten van bestanden in het algemeen naar kanalen, systemen en betrokkenen,' aldus Sebastiaan. 'En dan komen wij om de hoek kijken. Als partij die rust brengt, overzicht creëert en bovendien zorgt voor een goede procesflow. Waarom bedrijven dat willen? Omdat ze zich dan weer kunnen richten op hun core business en zonder sores aan de slag kunnen met dát waar in de basis hun marketingpassie en kracht ligt. In ons volgende blog vertel ik graag meer over onze achtergrond en waaróm je als organisatie überhaupt aandacht aan je marketingmaterialen zou willen, of eigenlijk zou moeten besteden.'

Neem contact op

We komen graag bij je op bezoek voor een gratis demo. Uiteraard ben je ook van harte welkom bij ons op kantoor. Vragen? Opmerkingen? Andere zaken te bespreken? Neem contact op, we kijken uit naar je bericht. Of vraag een persoonlijke demo op locatie aan. We nemen vandaag nog contact met je op!

PS Ruim 100.000 marketing professionals gingen je al voor: zij kiezen dagelijks voor Comrads om hun merk en digitale assets professioneel en helemaal anno nu te beheren.