Bouwen aan de toekomst werpt z’n vruchten af

Ook een vreemd jaar kent z’n mooie momenten, we ondervonden het aan den lijve. Ook al lijkt het soms alsof de wereld de adem inhoudt, onder de oppervlakte gebeurt er van alles. Als je blijft investeren in de toekomst, werpt dat uiteindelijk z’n vruchten af. Een kwestie van geduld. En vertrouwen.

Beweging in ondernemersland

In juni schreven we al dat we langzaam weer wat beweging zagen in ondernemersland. Zaken die op de agenda stonden voor de coronacrisis uitbrak, werden weer opgepakt. Dat we na een paar weken relatieve vrijheid weer zouden worden teruggefloten, wisten we toen nog niet, maar ondanks die stap terug, konden we nog steeds met enige regelmaat interessante – online – afspraken in onze agenda noteren. Dat heeft z’n vruchten afgeworpen, want de afgelopen weken hebben we een aantal leuke successen geboekt.

Tijd om orde op zaken te stellen

Koninklijke A-ware Food Group is al 125 jaar gespecialiseerd in het produceren, rijpen, versnijden en verpakken van kaas en produceert en verpakt ook room en dagverse zuivelproducten. Het is een bedrijf met meerdere onderdelen, waaronder A-ware Cheese, A-ware Dairy & Cream, A-ware Tapas en Bouter Group. Dat brengt een fikse hoeveelheid beeldmateriaal met zich mee, en Royal A-ware vond het dan ook tijd om – crisis of niet – orde op zaken te stellen. Daar helpen wij natuurlijk graag bij.

Veilig wonen, werken en leven

Veiligheidsregio Zaanstreek-Waterland is een samenwerkingsverband tussen gemeenten, brandweer, politie en GHOR dat als doel heeft dat de inwoners op een veilige manier samen kunnen wonen, werken en leven. De veiligheidsorganisatie heeft veel beeldmateriaal, dat vooral lokaal is opgeslagen en waarvan de rechten goed bewaakt moeten worden. Meer structuur en centralisatie, maar ook het snel kunnen zoeken, vinden en delen van consistente media zijn een aantal voordelen die onze samenwerking gaat opleveren. De regio kiest dan ook niet alleen voor onze DAM-oplossing, maar ook voor onze Webtop-Publishing-module.

Doorpakken

Stichting Vestia is een grote Nederlandse woningcorporatie. Zij verhuurt voornamelijk woningen, maar ook parkeerplaatsen en bedrijfsruimten. De corporatie had al ervaring met een DAM-systeem, maar vond het tijd voor een volgende stap. De oplossing die de stichting tot nu toe gebruikte, kon niet meer aan de eisen voldoen en bood onvoldoende doorgroeimogelijkheden. Met de overstap naar ons DAM-systeem ligt de weg open om in de toekomst door te groeien en extra functionaliteiten toe te voegen met onze andere modules.

Dankbaar

Wij zijn keihard van start gegaan om de omgeving van deze nieuwe klanten helemaal naar wens in te richten. Maar we vonden het ook belangrijk om even een momentje pakken om deze successen te delen, zeker in deze periode waarin het soms lijkt alsof er niets positiefs gebeurt. We zijn blij dat er partijen zijn die ons verlangen om door te pakken delen, ook in periode van crises. De wederzijdse inspiratie heeft geleid tot een paar supermooie samenwerkingen. Daar zijn we dankbaar voor en dat mag ook weleens gezegd.

Nieuwsgierig?

Ook zin om een positieve boost te geven aan je merk? We vertellen je graag meer over wat een Digital Asset Managementsysteem voor jouw organisatie kan betekenen en hoe je het gebruik tot een succes maakt? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gratis demo, online of op locatie. We denken graag met je mee.