Workflow Management

Met onze Workflow Management module wordt het beheer en de coördinatie van veelzijdige marketingjobs, projecten en campagnes geoptimaliseerd.

Van jobstart en briefing, in- en externe samenwerking, redigeren en annoteren tot goedkeuring, bestellen, delen en archiveren vanuit één centraal communicatie platform.

  • Vergroot de individuele en team productiviteit.

  • Stroomlijn processen en voorkom fouten en miscommunicatie.

  • Beheer de details zonder micro-management.

  • Werk gestructureerd samen, voorkom repetitieve taken en stimuleer hergebruik.

  • Borg corporate & brand compliancy door review en goedkeuring.

  • Alle betrokkenen op de hoogte middels dashboard en notificatie functies.

workflow-management

Order Management

Al je marketing- en promotiematerialen beschikbaar via één online platform

order-management

Je eigen marketing webshop met je actuele productaanbod. Zoek, filter en klik om de juiste promotiematerialen te vinden en te selecteren. Voeg eenvoudig producten toe aan je ‘winkelwagen’ om direct te bestellen of om van voorraad af te roepen.

Rust je medewerkers, dealers, shops of distributeurs uit met je actuele 'point-of-sale' artikelen, voorlichtingsmaterialen of relatiegeschenken en vergroot je commerciële slagkracht, informatievoorziening en zichtbaarheid.

Onze Order Management oplossingen omvatten niet alleen orderverwerking en rapportage, maar ook prijs- en voorraadbeheer, betaalmodules en e-mailnotificaties. Flexibele oplossingen die naadloos aansluiten op interne systemen (ERP, CRM, etc.) en op het leveranciers- en distributienetwerk.