over comrads solutions

wij staan voor de meest eenvoudige digital asset management en marketing software die het leven van iedere marketeer gemakkelijker maakt.

transparant
webdevelopment.jpg

Marketing is geen eentjes en nulletjes

voortdurende ontwikkeling en innovatie

Persoonlijk, SPOC en altijd dichtbij

Wij weten als geen ander dat marketing geen exacte wetenschap is. Onze applicaties zijn dan ook flexibel en dynamische om gemakkelijk in te kunnen spelen op de steeds veranderende marketing- en communicatiedynamiek.

Onze volledige in-house software development capaciteit is essentieel voor onze continue ontwikkeling en verbetering van onze systemen. Onze software maakt wat onze opdrachtgevers vandaag de dag zijn. Wij zijn onze software!

De unieke combinatie van onze marketingachtergrond en passie voor webdevelopment houdt ons gedreven en dichtbij de behoefte en wensen van onze opdrachtgevers. Wij hebben geen klanten, maar relaties.

software as a Service (SaaS)

wij zorgen voor de installatie, het onderhoud en het applicatiebeheer. de gebruikers benaderen de applicatie eenvoudig via het internet; 24/7 en overal ter wereld.

Private Cloud.png

private cloud hosting

Toegang.png

altijd toegang en beschikbaar

Schaalbaar.png

schaalbaar en kostenefficiënt

Onze applicaties draaien op private cloud webservers in beveiligde, high-performance datacenters en voldoen aan de ISO 27001 standaard.

Je bedrijfsapplicatie altijd bij de hand en beschikbaar via het internet. En raak je eens wat kwijt, dan is er altijd een back-up beschikbaar.

Geen investeringen in eigen hard- of software, altijd up-to-date en eenvoudig schaalbaar op basis van gebruik en behoefte.

partners

onze betrouwbare technologie en solutions partners

campaign-6051-Digitale zuil (liggend)1920x1080-nl.jpg

Campagnes

Complete themacampagnes per vestiging samengesteld en besteld in een handomdraai.

SeeBuyFly_Pagina_01.jpg

Commerce

Een dynamische template-, (product)data- en workflow samenwerking tussen verschillende stakeholders.

LandalPW.jpg

Customer experience

Optimale combinatie tussen centrale en lokale (meertalige) customer content.